In kranten

Asbest-Sanering-en-Sloop-5

 

Armand weet veel van en over de bouw- en sloopsector. Hij wordt dan ook regelmatig gevraagd als gespreksleider bij discussies of rondetafelgesprekken. Van zo’n gesprek met vertegenwoordigers uit de wereld van asbest en asbestverwijderaars  maakte hij na afloop een artikel dat in een speciale bijlage over asbest bij Cobouw verscheen.

 

1COB_SPEC-P25_150201_2Frans Duijts is een van de populairste volkszangers van het moment. Toch was dat nooit zijn droom: hij wilde het bedrijf van zijn vader uitbouwen tot het grootste sloopbedrijf van Nederland. Nu combineert hij het slopersvak met een succesvolle zangcarrière. “Het opent deuren die anders gesloten zouden blijven.”

 

 

Telegraaf_k_14juni2011

In Nederland kennen we haar vooral als de drummer in de band van Prince en van haar eigen hit The Glamorous Life, maar Sheila E. speelde met zo’n beetje alle wereldsterren. Het afgelopen jaar verzorgde ze speciaal voor president Obama een tweetal concerten in het Witte Huis en supersterren Beyoncé en Rihanna hangen regelmatig aan de telefoon voor advies

 

 

telegraaf_2

 

Twee uur voor het interview met Macy Gray op een terras in LA: een nieuwe ’tweet’ van de souldiva met de meest herkenbare stem van de afgelopen decennia: ’download gratis mijn laatste track en schud die billen!’ Het blijkt geen woord te veel. Maar het klinkt zeker niet zoals de Macy die tien jaar geleden een monsterhit scoorde met I Try. En ook niet zoals op haar laatste album The Sellout.