Armand Landman

armand

Armand Landman (1975) is directeur van Een Waar Woord. Een duizendpoot bovendien. Hij schrijft, geeft vorm, bedenkt concepten en bestiert de toko. En natuurlijk bezoekt hij klanten, doet hij de acquisitie, stuurt hij anderen aan. ‘Een waar woord’ is zijn bedrijf. Zijn winkel. Zijn ‘kindje’. Landman loopt het risico, betaalt er de rekeningen van, laat er de houtkachel op zijn woonark van branden.

Armand werkte in het verleden voor verschillende kranten en tijdschriften, waaronder Dagblad De Limburger, Het Amsterdams Stadsblad, het Parool, De Telegraaf en The Amsterdam Times. Hij was adjunct-hoofdredacteur van Cobouw (het dagblad voor de bouw) en hoofdredacteur van ondernemerstijdschift De Zaak.  Hij was lange tijd de jongste hoofdredacteur van Nederland. Na een inzinking in 2014 besloot Landman dat hij zijn andere droom zou najagen: schrijven en onafhankelijk zijn.

Armand heeft ruime ervaring in het aansturen van grote en kleine teams van journalisten. Hij was (adjunct)hoofdredacteur bij respectievelijk The Amsterdam Times, Cobouw en De Zaak. Hij heeft op alle (journalistieke) afdelingen van verschillende uitgeverijen gewerkt. Armand is daarom in te huren voor specifieke journalistieke projecten met een looptijd van maximaal 6 maanden.

Zijn journalistieke ervaring en feit dat hij een gemakkelijke prater is die scherp kan ondervragen maakt Armand bij uitstek geschikt als moderator of dagvoorzitter op (ondernemers)beurzen of inhoudelijke seminars.

mailicoonArmand op LinkedInArmand op facebook

Armand op Twitter .